top of page

Arboristvurdering

Villskog trepleie sørger for en brei vidde av profesjonell arboristvurdering og veiledningservice som er skreddersydd til dine spesifikke behov. Vi tilbyr kvalifisert og forsikret rådføring i trevurdering, risikovurdering og trerapporter som du kan bruke i søknadsprosessen til kommunen. Vi jobber tett på de siste veiledningene og praksisen i arboristbransjen.

Gratis befaring

På en gratis befaring kommer vi for å se på ditt tre, vi kan gi hjelp, råd og anbefalinger og følger opp etterpå med et skrevet tilbud for nødvendig arbeid. Det gir oss også en sjanse for å se området rundt treet og planlegge eventuelle løsninger før vi utfører jobben.

Visuell treinspeksjon

Hvis du bare har spørsmål om ditt tre eller trenger råd på treets tilstand, har du to muligheter.

Den første muligheten er en visuell tre-inspeksjon. Det er en konsultasjonsøkt hvor vi kommer med våre erfaringer og kan gi hjelp, råd og anbefalinger. Etter denne konsultasjonen kan vi sende deg en kort oppsummering via epost.

 

For denne muligheten begynner prisene på kr 2,500+mva, men det kommer an på antall trær. 

Tilstandsvurdering

Den andre muligheten er en tilstandsvurdering.

En tilstandsvurdering er en detaljert og grundig inspeksjon av ditt tre. Vi tar mange målinger og data om treet som vi bruker til å skrive en fullstendig rapport. Rapporten kommer med et  kart og inneholder alt du trenger å vise til i eventuelle søknadsprosesser for kommunen. I tillegg til rapporten kan vi skrive et tilbud på anbefalt arbeid ved behov.

 

For denne muligheten begynner prisene på kr 4,750+mva, men det kommer an på antall trær. 

20220429_104415_edited.jpg
IMG-3846.JPG
20220429_104632_edited_edited.jpg

– Rimelig treservice du kan stole på –

Villskog Trepleie tilbyr profesjonelle tjenester og vennlige priser.

Vi har alle relevante utdanninger, sertifiseringer og forsikringer.

Slik stiller du alltid trygt når du velger oss som din nye arborist. 

IF.png
Norsk trepleie foum iamge.jpg
btec.png
ETW-logo.png
Kontakt oss

En stor del av arbeidet som arborist er å sørge for at trær og grener ikke står til fare for sikkerheten rundt bygninger og områder hvor mennesker befinner seg slik som skoler, parker og nabolag.

bottom of page