top of page
20211116_101452_edited_edited.jpg

Profesjonell Arborist i Bærum

For å kunne jobbe som profesjonell arborist har vi spesialisert oss i alle aspekter ved trearbeid. I Bærum inkluderer dette beskjæring, trefelling, trevurdering, tilstandsvurdering og mye mer.

Om Våre Bærum-arborister

Villskog trepleie tar på seg alle former for urbant trearbeid i Bærum, samt jobber fra villere skogsholdt. Selskapet ble startet av to arborister- Seumas Davidson og Liam Khela fra Storbritannia. De bestemte seg for å starte sitt eget selskap og ta den beste kunnskapen om den engelske trepleiekulturen til Bærum. Ved å ha et lite selskap kan vi tilby en imøtekommende kundeservice der vi finner ut sammen hva som passer dine behov best, og hva som er sunnest for treet. Uansett hvilket prosjekt du ønsker å ansette oss til, så vil våre sertifiserte arborister hjelpe deg med prosjektet fra start til slutt. Vi er stolte av å kunne tilby deg en høy standard med et pålitelig gjennomført arbeid! For å leser mer klikk her om oss.

 

arborist klatrer i et tre_edited.jpg
Arborist klatrer i et tre.

Kontakt vår arborist i dag for det du trenger av service for dine trær i Bærum

Våre arborister gjør alt trearbeid i fra vurdering til kompliserte trefellinger. Ingen jobb er for stor, heller ikke for liten. Kundene vi har i Bærum varierer fra private kunder til borettslag, kirkegårder, skoler og mye mer.

Arboristtjenester

Felling av et tre.

Vi har kunnskapen og utstyret for å fjerne trær, uansett plasseringer og hindringer rundt treet.

Trekronestabiliseringssystem.

Vi hjelper deg med å sikre strukturelle problemer og svakheter i treet.

FYBQ5823_edited.jpg

Har et tre felt på grunn av storm, er vi tilgjengelig døgnet rundt for å hjelpe deg.

planting av tre

Vi ser på miljøet rundt treet for å finne den beste løsningen på treplantingen.

Trestubbe.

Vi freser bort stubber og røtter slik at de ikke lenger er synlige.

Trenger du hjelp med dine trær?

 

Ta kontakt med oss direkte med forespørsel til gratis befaring. Enten det er individuelle trær eller organisering rundt større prosjekt. Du hører fra oss!

Arborist klatrer i et tre.

Hver arborist i Villskog Trepleie har den største prioritet i å bevare Bærums vakre trær og grønne områder. Vi er heldige som får jobbe i en by hvor det er så mange vekster som skaper en idyllisk og fin hovudstad. Som arborister har vi et ansvar å beskytte disse trærne, og også beskytte menneskene som bor rundt dem.

– Pålitlige arborister du kan stole på –
ETW-logo.png

Villskog Trepleie tilbyr profesjonelle tjenester og vennlige priser.

Vi har alle relevante utdanninger, sertifiseringer og forsikringer.

Slik stiller du alltid trygt når du velger oss som din nye arborist. 

IF.png
btec.png
Norsk trepleie foum iamge.jpg
Bærum Kommune Informasjon Om Treregulering

Kontakt oss

Takk for at du sendte inn!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring.

Tlf: 940 63 883 / 484 44 329

E-post: post@villskog-trepleie.no 

Hva er en Arborist?

En arborist er en som profesjonelt kan praktisere jobber innenfor trearbeid. Det kan være alt fra å plante små trær til å ta vare på større og gamlere trær. En profesjonell arborist må ha gjennomført en utdanning for å ta de riktige beslutningene for treet. Utdanningen omfatter også kundebehandling, miljøhensyn og å ha de praktiske ferdighetene til å utføre større og farligere operasjoner av jobben på en trygg og god måte.

GOPR3726.JPG
redigert3.jpg
Hva gjør en Arborist?

Å få utført ordentlig trepleie kan være en invistering da sunne og levedyktige trær kan utgjøre en betydelig forskjell på verdien til en tomt. Dårlig vedlikehold på kan være en byrde, og beskjæring eller felling av større trær er ofte farlig arbeid. Mange jobber med og rundt trær, men arborister er trent, sertifisert og kvalifisert i alle aspekt av vedlikehold og følger norsk standard.

 

Som arborister tilbyr vi profesjonelle råd for ditt tre og utfører trygt og gjennomført arbeid med et vakkert resultat. Vi vurderer hvor treet er posisjonert, omgivelsene rundt og hvordan vi kan maksimere helsen og levetiden til treet. Arborister har stor kunnskap rundt forskjellige trearter og hvordan de forskjellige sortene trær vil reagere på forskjellig type beskjæring. Vi vil vurdere treet fra alle vinkler og sikre at alt vi kutter av grener ikke vil være til risiko for sikkerheten rundt hus, eiendom, mennesker, veier osv. Det er også arboristens ansvar å sørge for at nye skudd og vekster vil vokse seg sterke og sunne som ikke behøver konstant oppfølging og vedlikehold.

Arborister kan tilby varierte tjenester basert på deres kvalifikasjoner:

  • Velge ut og plante trær som passer miljøet og omgivelsene.

  • Beskjære unge trær for å sikre at de vokser seg til å bli sunne, velstrukturerte og modne trær.

  • Beskjæring, trimming, kutting, stubbefresing.

  • Beskytte og bevare trær under utvikling av byggeprosjekt.

  • Diagnotisere og behandle sykdommer.

  • Vurdere og administrere treets risiko og fjerning av trær om nødvendig.

  • Tilby konsultasjon og forberede rapport.

Redigert1.jpg
Arborister og miljøet

Som arborister har vi et ansvar når det gjelder å ivareta trær og naturomgivelser. Villskog Trepleie vil derfor gjøre det vi kan for å påvirke samfunnets utfordringer i miljøkrisen ved å se om vi først og fremst kan redde treet før det eventuelt må felles. Om vi vurderer at et tre må felles vil vi bruke tømmeret til enten ved, eller til biodrivstoff. Med slike tiltak har vi en bevissthet over vårt ansvar og hva vi selv kan gjøre. 

Kontakt oss

En stor del av arbeidet som arborist er å sørge for at trær og grener ikke står til fare for sikkerheten rundt bygninger og områder hvor mennesker befinner seg slik som skoler, parker og nabolag.

bottom of page