Trefelling I Oslo og Omegn

Vi tilbyr profesjonell trefelling i og rundt Oslo.  Våre eksperter har mange års erfaring med trefelling, og vi kan fjerne de største trærne, på de mest kompliserte stedene, på en kontrollert og sikker måte til rimelige priser.  Vi tilbyr også hjelp med trær som er beskyttet av Oslo kommunes regelverk, hvor vi kan skrive en detaljert rapport som kan brukes til søknadsprosesser.

Hvorfor Velge Oss For Trefelling i Oslo og Omegn?

Selskapet vårt holder til i Oslo, og trefellerne våre har alle relevante utdanninger, sertifiseringer og forsikringer som gjør det trygt og bekymringsløst for deg. Vi har åresvis med erfaringer for å kunne gi deg en profesjonell og problemfri trefelling.

 

Vi er stolte av vår kundeservice og streber alltid etter å la arbeidsplassen være ren og ryddig etter oss. Vi er et lite selskap og kan med det møte dine behov i mye større grad og hjelpe deg med dine behov i Oslo og omegn.

Klatre opp en stor slik at den kan seksjonsfelles

Trefellingtjenester

Noen trær kan felles fra bakken hvis det er nok plass til å gjøre det, men noen må klatres i og demonteres i mindre biter for å unngå skade på eiendom.

Seksjonsfelling Av Tre

Seksjonsfelling gjøres når treet ikke kan felles fra bakken. Dette kan vere på grunn av mangel på plass, og risikoen for å forårsake skade er høy. Vi har utstyret og erfaringen som skal til for å utføre klatringen, og å kutte grenene ned i mindre biter for å unngå skade på omgivelser. Da bruker vi et riggeutstyr som gjør det enkelt for oss å senke grener ned på en kontrollert måte. Samme hvor stort eller lite areal det er på bakken.

Trefelling Fra Bakken

I en ideell situasjon kan vi felle treet fra bakken hvis det er nok plass og situasjonen tillater det.  Vi har alt utstyret som skal til for at vi kan gjøre dette så trygt som mulig, og for å få treet til å falle i akkurat riktig retning.

Seksjonsfelling Av en stor tre i Oslo
felling av stor bjørketre fra bakken

Trefelling pris informasjon

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for trefelling i Oslo-omradet. 

 

For å kunne tilby en lav pris når det kommer til trefelling er det noen enkle grep du selv kan gjøre for å hjelpe oss og deg selv.

 

Du kan beholde veden og tømmeret om du ønsker det. Dette vil reduserer prisen betraktelig for fraktkostnader og utstyr. Vi tar det selvfølgelig med oss viss du foretrekker det.

 

Før vi kommer for å utføre jobben kan du rydde plass og gjøre det enklere for oss med tilgjengelighet til trærne vi skal felle. Dette hjelper oss mye og gir oss mer arbeidsrom som gjør at trefellingen tar kortere tid og prisen blir dermed lavere. Med slike grep gir vi deg en trefelling-pris som egner seg godt for begge parter.

 

Kontakt oss for gratis befaring og en god trefelling-pris!

Oslo Kommune Informasjon Om Treregulering

Oslo kommune har ulike reguleringer på plass til å hjelpe oss med å beskytte trær fra felling. Disse er hovedsakelig for felling av større trær. Definisjonen på ‘’større trær’’ er trær med stammeomkrets på mer enn 90cm målt èn meter over bakken. Beskjæring av trær som er beskyttet kan bli gjort uten spesielle tillatelser, men det er anbefalt å bruke en profesjonell arborist som kan utføre jobben og gi veiledning.
 

Hvis du har beskyttede trær som du tror kan være dødt eller til fare for omstendighetene, eller du vil ha det fjernet av andre grunner, så kan vi komme å gjøre en trevurdering og skrive en rapport som du kan bruke i søknadsprosessen for vernede trær til Oslo kommune.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring

og gratis pristilbud.

Tlf: 940 63 883 / 484 44 329

E-post: post@villskog-trepleie.no