top of page
20230426_092046_edited_edited.jpg

Trefelling i og rundt Oslo

Vi tilbyr nøye gjennomførte trefellinger i Oslo og på andre deler av Østlandet. Vi kan fjerne de største trærne på de mest kompliserte stedene på en kontrollert og sikker måte til rimelige priser.

 

Vi tilbyr også hjelp med trær som er beskyttet av Oslo kommunes regelverk, hvor vi kan skrive en detaljert rapport som kan brukes til søknadsprosesser.

IMG_20230613_090531_edited.jpg

Presis og gjennomført trefelling

Hvorfor velge oss for trefelling i Oslo og omegn?

Selskapet vårt holder til i Oslo, og trefellerne våre har alle relevante utdanninger, sertifiseringer og forsikringer som gjør det trygt og bekymringsløst for deg. Vi har åresvis med erfaringer for å kunne gi deg en profesjonell og problemfri trefelling.

 

Vi er stolte av vår kundeservice og streber alltid etter å la arbeidsplassen være ren og ryddig etter oss. Vi er et lite selskap og kan med det møte dine behov i mye større grad og hjelpe deg med dine behov.

felling av stor bjørketre fra bakken

Fyll ut skjemaet nedenfor for en uforpliktende befaring og pristilbud for trefelling.

Trefelling med kran

Trefellingtjenester

Noen trær kan felles fra bakken hvis det er nok plass til å gjøre det, men noen må klatres i og demonteres i mindre biter for å unngå skade på eiendom.

Seksjonsfelling av tre

Seksjonsfelling gjøres når treet ikke kan felles fra bakken. Dette kan vere på grunn av mangel på plass og risikoen for å forårsake skade er høy. Vi har utstyret og erfaringen som skal til for å utføre klatringen, og å kutte grenene ned i mindre biter for å unngå skade på omgivelser. Da bruker vi riggeutstyr som gjør det enkelt for oss å senke grener ned på en kontrollert måte. Samme hvor stort eller lite areal det er på bakken.

Trefelling fra bakken

I en ideell situasjon kan vi felle treet fra bakken hvis det er nok plass og situasjonen tillater det.  Vi har alt utstyret som skal til for at vi kan gjøre dette så trygt som mulig, og for å få treet til å falle i akkurat riktig retning.

IMG_20230613_090429_edited.jpg

Prisinformasjon for trefelling

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for trefelling i Oslo og omegn. 

 

For å kunne tilby en lav pris når det kommer til trefelling er det noen enkle grep du selv kan gjøre for å hjelpe oss og deg selv.

 

Du kan beholde veden og tømmeret om du ønsker det. Dette vil reduserer prisen betraktelig for fraktkostnader og utstyr. Vi tar det selvfølgelig med oss viss du foretrekker det.

 

Før vi kommer for å utføre jobben kan du rydde plass og gjøre det enklere for oss med tilgjengelighet til trærne vi skal felle. Dette hjelper oss mye og gir oss mer arbeidsrom som gjør at trefellingen tar kortere tid og prisen blir dermed lavere. Med slike grep gir vi deg en trefelling-pris som egner seg godt for begge parter.

 

Kontakt oss for gratis befaring og en god trefelling-pris!

Kontakt oss

Ta kontakt med oss for en uforpliktende befaring

og gratis pristilbud for trefelling.

Tlf: 940 63 883 / 484 44 329

E-post: post@villskog-trepleie.no 

Når er det på tide å vurdere trefelling?

Aller helst før skaden er gjort. Ofte ender et tre opp med å bli en del av hagen og hjemmet, og det kan være vanskelig å forestille seg hvordan det blir uten det. De er vakre, de skaper skygge, tiltrekker seg dyreliv og lager en behagelig lyd i vinden. Men noen ganger kan et gammelt og råttent tre skape mye mer skade enn det er verdt.

 

Å felle et tre kan være en vanskelig avgjørelse å ta, men noen ganger er det viktig å se på det større bildet. Vurder fremtiden til eiendommen din og hva sannsynligheten for treets utvikling er. Vi anbefaler at et dødt eller døende tre fjernes så snart som mulig og så snart du oppdager det. Til lenger du venter med avgjørelsen til farligere blir det å ha det stående, og det blir farligere for oss å utføre jobben. Se på lista vi har laget til deg under og ta en vurdering:

Åpenbare årsaker til trefelling.

 • Treet er dødt

 • Er treets helse er dårlig? Legg merke til om grener eller toppen av treet visner og dør. Se også etter om stammen har tegn til råte.

 • Treet har blitt skadet i storm. Hvis store deler av treet er skadet i storm, kan det være vanskelig eller umulig å rette opp i det.

 • Treet -eller røttene til treet- vokser for nærme huset, låven, strømledninger eller andre hindringer.

 • Treet lener seg i en farlig retning. For eksempel mot et bygg eller en vei.

 • Du foretrekker mer utsikt eller sollys til hagen slik at andre vekster kan gro.

 • Du planlegger utbygging eller renovering som kan skade treet.

Mindre åpenbare grunner til å felle et tre.

 • Treet har strukturelle problemer.

 • Treet har skapt et dårlig punkt for stammefeste.

 • Det er sår og sprekker i hovedstammen.

 • Treet er for stort for plaseringen og utgjør en fare viss det faller eller mister grener.

 • Treet er i veien for utbygging, eller vil bli hardt skadet av tunge kjøretøy og utstyr.

 • En sykdom, eller infeksjon av insekt vil etter hvert drepe treet eller spre seg til andre trær.

 • Det er for mange trær samlet på et sted på eiendommen din.

Oslo Kommune Informasjon Om Treregulering

Oslo kommune har ulike reguleringer på plass til å hjelpe oss med å beskytte trær fra felling. Disse er hovedsakelig for felling av større trær. Definisjonen på ‘’større trær’’ er trær med stammeomkrets på mer enn 90cm målt èn meter over bakken. Beskjæring av trær som er beskyttet kan bli gjort uten spesielle tillatelser, men det er anbefalt å bruke en profesjonell arborist som kan utføre jobben og gi veiledning.
 

Hvis du har beskyttede trær som du tror kan være dødt eller til fare for omstendighetene, eller du vil ha det fjernet av andre grunner, så kan vi komme å gjøre en trevurdering og skrive en rapport som du kan bruke i søknadsprosessen for vernede trær til Oslo kommune.

bottom of page